A Nou Moscada creiem i apostem en un consum atent i acurat. En la reducció de residus, en la creació de peces de llarga durada que satisfacin moltes necessitats, de manera que pugueu comprar menys d’elles.

Ens preocupem profundament per fer les coses de la manera correcta, però també volem dirigir el nostre negoci de la manera correcta, i el nostre negoci és més que només el nostre producte. El respecte per les persones amb les quals treballem, les relacions, la nostra cultura empresarial, el medi ambient, la humanitat, els materials naturals que construïm els nostres productes, és tan important per a nosaltres com les coses que fem. Ens impulsa i ens motiva a millorar cada dia.

Nou Moscada neix per disgust per l’excés i el desig de qualitat. La pràctica, l’elegància, la comoditat i l’atenció al detall es troben a l’avantguarda de la nostra filosofia.

Tallar i cosir totes les nostres peces localment a diferents tallers de la provicincia de Barcelona.

Ens esforcem per crear peces bàsiques, ben dissenyades i de llarga durada. En definitiva, creant peces sense temporada que es poden portar una infinitat de maneres, descartant la visió d’un sol ús de la indumentària que s’ha tornat cada cop més omnipresent. La nostra esperança és tornar als dies d’un armari mínim i funcional.

Treballem dur per fer un disseny fins a la seva veritable essència, eliminant tot allò que no sigui essencial. Busquem siluetes clàssiques que encara són modernes, amb estil que transcendeix el temps i el lloc.

Esperem que amb la producció i el consum de consciència, podem centrar-nos en l’artesania, reduir els residus i crear roba veritablement impecable per al client més exigent.

Tenim un estil de vestir que ajuda a la dona a apoderar-se i a deixar fluir la seva personalitat sense canviar-la, sinó potenciant aquesta. Les peces són fàcils i còmodes de portar. Són patrons nets que persegueixen la simplicitat en tots els processos, per qui vesteix la roba i per totes les que formen part de la marca.

Busquem l’excel·lència en les nostres peces, amb materials d’alta qualitat i supervisant tots els acabats.

COMPANY


Visió
Coneix a l’Eva
Our Team
Studio tour

PRODUCTE


Col·leccións actuals
Col·leccións passades
Guia de talles

 

CONTACTE


Blog
Our Community
Preguntes Freqüents
Contacte

Producte